بی زحمت بهترین کارت گرافیک انویدیا رو بگید نه از لحاظ قیمت
ممنون
بی زحمت بهترین کارت گرافیک انویدیا رو بگید نه از لحاظ قیمت
ممنون
|
GIGABYTE GTX TITAN Black Edition 6GB GDDR5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت 3 میلیون و نهصد و هفتاد وهشت هزار تومن
با سلم خدمت دوست گرامی من پس از این که درایور جدید nVIDIA vرو نصب کردم (ورژن 340.43) مشکلم حل شد جلب اینکه اون نسخه 337 درست که Certificated(دارای اعتبار)و این ورژن جدید نسخه ی بتا بود اما ورژن340.43 خیلی خوب کار کرد ومشکل من رو که زمان بوت شدن ویندوز (فقط 8.1) فقط موس دیده میشد و موس چشمک می زد رفع کرد لینک دانودش هم از یه سایت خیلی خوبه(البته به سافت98 جسارت نشه چون سافت 98 این ورژن رو نزاشته)برا تون می زارم» درایور بتای مخصوص نوت بوک انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 32 بیت: درایور بتای مخصوص نوت بوک انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 32 بیت درایور بتای مخصوص نوت بوک انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 64 بیت: درایور بتای مخصوص نوت بوک انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 64 بیت درایور بتای انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 32 بیت: درایور بتای انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 32 بیت درایور بتای انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 64 بیت: درایور بتای انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 64 بیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (27-07-14)
خوشحالم مشکلتون حل شد و خیلی عجیبه درایوری که whql دارد چنین مشکلی درست کنه .این نسخه بتا مشکل درایور قبلی رو حل کرده . با توجه به مشکلات کاربران دیگه با این درایور قابل پیش بینی بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farid220 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (27-07-14), Morteza.m1371 (12-09-14), Shahryar (01-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks